Bezoek onze winkel of bel ons op:

010 234 54 68

Quick Step laminaat Arte
Quick Step laminaat Classic
Quick Step laminaat Creo
Quick Step laminaat Eligna
Quick Step laminaat Elite
Quick Step laminaat Exquisa
Quick Step laminaat Impressive
Quick Step laminaat Largo
Quick Step laminaat Majestic
Quick Step laminaat Perspective
Quick Step laminaat Perspective Wide
Quick Step laminaat Impressive Ultra

QUICK STEP LAMINAAT: voor ieder een passende vloer

Wat je ook zoekt: bij Quick Step zul je altijd een perfect passende vloer naar jouw wensen vinden, waar je voorkeur ook naar uit gaat. Tegels strak of klassiek, planken in alle formaten wel of niet voorzien van het gepatenteerde Hydroseal-afwerking of V-groef of pvc in diverse stijlen: Quick step heeft het in zijn collectie!

Bijvoorbeeld de Impressive, Eligna en de Majestic: deze vloeren zijn voorzien van de gepatenteerde Hydroseal afwerking waardoor vocht geen invloed meer heeft op de plank. Erg handig voor gebruik in vochtige ruimtes of voor gezinnen met kinderen. Verkrijgbaar in een normaal formaat maar ook in een XXL-plank: extra breed en extra lang. Beide series zijn uiteraard leverbaar in een gamma van kleuren en dessins zoals je van Quickstep kunt verwachten.

Maar onderschat ook de tegels van de serie Exquisa niet. Een serie van tegels in modern of klassiek in verschillende formaten tot zelfs een XL tegel.

De series Creo en Classic zijn laminaatvloeren voor een leuke prijs maar wel in 24 (!) verschillende kleuren en dessins.

De Perspective – serie is iets om even bij stil te staan: bijna alle 14 kleuren zijn verkrijgbaar zoals u ze wenst. Met V-groef aan lange zijden of rondom, smal of breed of 9,5. mm. dik. De kleuren en dessins zijn zo aangepast dat er voor jong en oud, klassiek of modern een passende vloer te vinden is.

Tegenwoordig zijn veel woningen voorzien van vloerverwarming en/of vloerkoeling. Dat is voor een Quick Step vloer geen probleem. Bij gebruik van de juiste ondervloer is Quick Step laminaat of pvc hierop prima te plaatsen.

Laminaat en pvc van Quickstep hebben een hoge kwaliteit waardoor deze bijna allemaal 25 jaar fabrieksgarantie hebben en zijn allen voorzien van een Scratch Guard laag waardoor deze 10 keer krasbestendiger is dan andere merken . Tevens zijn alle vloeren van Quickstep gefabriceerd onder het PEFC-keurmerk wat bijdraagt aan meer duurzaam bosbeheer wereldwijd waarbij aandacht is voor mens, milieu en economie.

 


Neem voor meer informatie contact op met Rijnmond-Laminaat, of kom langs in onze winkel.